Om mig

Positivt Liv har ikke altid været det du ser nu. Hjemmesiden startede som et forsøg på at slå igennem som fotograf og jeg var faktisk meget imod at blogge. Ordet “blogger” lå ikke i mit ordforråd. Jeg bruger jo hverken makeup eller går i dyrt tøj. Men efterhånden ændrede holdningen sig og lysten til at dykke ned i andre interesser voksede. 

I de seneste år har jeg studeret, hvad det egentligt vil sige at være et menneske og hvordan jeg selv kunne udvikle mig til en bedre version end den jeg var. I min søgen på mening voksede min dybe interesse for personlig udvikling, spiritualitet, mindfulness og generel mental sundhed. Bogreolen voksede stødt hvert år. Nysgerrigheden og trangen til forståelse vandt altid.

Nu bruger jeg meget af min tid på at skrive og dele ud af min viden og erfaringer i håb om, at kunne være med til at hjælpe andre, der søger større forståelse for dem selv, mangler selvtillid, er introverte eller ganske enkelt har samme interesser som mig og søger viden inden for forskellige emner.

Niklas H-L

Advertisements